polisbesparing.nl?

Gewoon een soort van Independer zeker...

Nope, niet echt.

Wij zijn een 100% onafhankelijk online verzekeringstussenpersoon. Wij werken dus voor jou en niet voor een verzekeringsmaatschappij.

Wat houdt dit concreet in? Wij gaan voor jou op zoek naar de beste en voordeligste verzekering voor jouw situatie. We vergelijken meer dan 35 verzekeraars en pikken de voordeligste met de beste dekking speciaal voor jou eruit. Je krijgt van ons altijd een vrijblijvende offerte die heel gemakkelijk is af te sluiten, alles 100% digitaal.


Bij ons mag je zelf vergelijken en berekenen maar het hoeft niet, wij doen het namelijk ook graag voor je. Gratis.

Het enige dat je hoeft te doen is een foto te uploaden van je huidige polis en je krijgt van ons in no-time een offerte voor een vergelijkbaar product met de laagste premie.  Meer info hier

 

Omdat wij de kosten zo laag mogelijk willen houden, voor jou, maar ook voor ons, werken wij 100% digitaal. Alles gaat bij ons via e-mail, social media en/of de Digitale Polismap. Via deze kanalen kan je ons 24/7 bereiken.


Wij werken voor jou, we zijn jouw online tussenpersoon

We zijn niet alleen een verzekeringsvergelijker, we zijn een online tussenpersoon. Wanneer je vragen hebt over verzekeringen doen we ons best deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je schade die verhaald moet worden? Wij helpen je. Op iedere autoverzekering welke via ons is afgesloten geven wij een gratis jaarlijkse premiecheck. Wij checken dus ieder jaar of de polis op dat moment nog steeds de meest voordelige is. Mocht er elders een product met lagere premie mogelijk zijn dan zetten we de verzekering, na jouw toestemming, gratis voor je om.

Gratis jaarlijkse premiecheck100% Digitaal

Via onze social media, mail en de Digitale Polismap kan je ons 24/7 bereiken. Waarom alles digitaal? Dat kost het minst, zo simpel is het. Wij willen voor jou, en voor ons, de kosten zo laag mogelijk houden.  

Stuur je ons een mail dan doen wij ons best deze nog binnen een uur te beantwoorden.  Betrouwbaar

Wij hebben een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en zijn aangesloten bij het KiFiD (het klachteninstituut Financiële Dienstverlening).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Like ons op facebook!

Wij zijn heel erg blij met iedere like, wil je ons een plezier doen? Klik dan op " vind ik leuk" 

Polisbesparing.nl

Harderwijk

info@polisbesparing.nl

Kvk: 60640898

AFM: 12002830

Bank: NL64 RABO 0181 6993 03