bereken zelf

Bereken hier zelf je premie voor auto-, motor-, en bromfietsverzekering


Autoverzekering

Bereken hiernaast zelf direct de premie voor je autoverzekering, ons systeem vergelijkt gemiddeld meer dan 35 verzekeraars.

Laat een offerte naar jezelf mailen of sluit de verzekering direct online af.

Let op! Voor bestelauto's klik hier

 


Inclusief gratis jaarlijkse premiecheck!

Op iedere autoverzekering welke via ons is afgesloten geven wij een gratis jaarlijkse premiecheck! Wij checken dus ieder jaar of jouw autoverzekering op dat moment nog steeds de voordeligste is. Kan jouw auto elders goedkoper verzekerd worden? Dan zetten we de polis, na jouw toestemming, gratis voor je om.

Zo weet je dus zeker dat je ieder jaar de voordeligste polis hebt welke wij kunnen bieden!

Oldtimer verzekeren?

Heb je een oldtimer welke je wilt verzekeren? Op dit moment zijn wij via één van onze bedrijven bezig met het opzetten van een speciaal oldtimertarief, wanneer je hier interesse in hebt kan je ons een mailtje sturen via info@polisbesparing.nl. Omdat dit tarief nog niet online te berekenen is kunnen we je nu nog alleen per mail een offerte zenden. 


Motorverzekering

Bereken en vergelijk hier de premie voor je motorverzekering.

Diefstaldekking? Let dan goed op de alarm/slot-eisen welke gesteld worden door de verschillende maatschappijen!Bromfietsverzekering

Ook voor jonge bestuurders kan je hier een scherpe premie berekenen voor je bromfietsverzekering, let ook bij de bromfietsverzekering goed op de eisen welke er door de maatschappij gesteld worden m.b.t. de diefstaldekking!woonverzekeringen

Ja, die hebben we ook.

Woonverzekeringen zoals opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering kan je via onze Digitale Polismap zelf berekenen en, wanneer gewenst, direct afsluiten. Deze verzekeringen hebben een zeer uitgebreide dekking, scherpe premie en zijn per dag opzegbaar! Je zit dus nooit aan een lang contract vast.

Met een paar swipes en een minimum aan vragen zie je direct de premie in je scherm.

 

Klik op de button hieronder en maak een gratis Digitale Polismap voor jezelf aan om hiermee direct premies te berekenen.

Klik hieronder voor woonverzekeringen zoals opstal-, inboedel-, reisverzekering

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Like ons op facebook!

Wij zijn heel erg blij met iedere like, wil je ons een plezier doen? Klik dan op " vind ik leuk" 

Polisbesparing.nl

Harderwijk

info@polisbesparing.nl

Kvk: 60640898

AFM: 12002830

Bank: NL64 RABO 0181 6993 03